Modus Consulting

Βλέπετε το περιεχόμενο: Home
3
Self Service Awards 2016

 

Κορυφαία διάκριση κατέκτησε η εταιρία METRO A.E.B.E. και η MODUS DCS στα Self Service Awards 2016 για το "Σύστημα ψηφιοποιημένου ελέγχου & αλληλεπίδρασης αποτελεσμάτων CERTUS στα φρούτα και λαχανικά των My market" που ως εταιρία σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε και αφορά των έλεγχο του δικτύου των προμηθευτών μαναβικής για το έτος 2015. 

Η διάκριση αφορά δράση στην κατηγορία "Συστήματα Ασφάλειας & Υγιεινής" στην Ενότητα Λιανεμπόριο / Σούπερ Mάρκετ της εφοδιαστικής αλυσίδας». 

3_DSC_1346

Η βράβευση έγινε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Grand Bretagne από τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Σταθάκη και η παραλαβή του βραβείου έγινε από τον Υπεύθυνο αγορών της METRO A.E.B.E κ. Άρη Σκαλιώτη.

 
Μετά την απονομή ο κ. Καλύβας δήλωσε:
«Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα της δουλείας μας όπως και για την σπουδαία αυτή διάκριση. 
Το 2015 ήταν μια πολύ σημαντική χρονική στιγμή για την εταιρία καθώς εφάρμοσε το Σύστημα ψηφιοποιημένου ελέγχου & αλληλεπίδρασης αποτελεσμάτων CERTUS, σύστημα που ως καινοτομία αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία στον έλεγχο μεγάλων προμηθευτικών δικτύων.
Μέσω του CERTUS καταφέραμε να αποτυπώσουμε την πραγματική εικόνα κάθε προμηθεύτριας εταιρίας με δυνατότητα στοχευμένης παρέμβασης σε κάθε αδύνατο σημείο της και τελικό σκοπό την συνεχή βελτίωση του συνόλου του εμπορικού δικτύου. Το σύστημα CERTUS είναι ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα ανάλυσης δεδομένων καθώς σε ελάχιστο χρόνο γνωρίζουμε, παρεμβαίνουμε και υλοποιούμε ενέργειες προς όφελος των προμηθευτών και των καταναλωτών.
  
Aris-DSC_1356Με αφορμή τη σημερινή μέρα ευχαριστούμε την εταιρία METRO AEBE για την εμπιστοσύνη της αλλά και το σύνολο των προμηθευτών ειδών μαναβικής που συμμετέχουν στο ιδιωτικής προδιαγραφής πρωτόκολλο "ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΣ". 
Η κορυφαία αυτή διάκριση, ως αποτέλεσμα, μας δικαιώνει αναφορικά με την στρατηγική επιλογή μας να δημιουργήσουμε το μοντέλο της Διαδραστικής Γεωργίας που μέσω της καθετοποίησης ως στόχο έχει την εγγύηση της ασφάλειας των τροφίμων. 

Αυτή την σπουδαία διάκριση την αφιερώνουμε στους έλληνες καταναλωτές. Για όλους εμάς στην MODUS DCS ξέρουμε πως εγγυημένη ασφάλεια τροφίμων σημαίνει απλά E-CERT GUARANTEED και ο έλεγχος της εφοδιαστικής αλυσίδας CERTUS. 

The-Winers1

 

 

Ο κ. Άρης Σκαλιώτης - Υπεύθυνος Αγορών METRO A.E.B.E.

 

Τελετή Απονομής σελφ σέρβις Excellence Awards 2016

 

Κριτική επιτροπή:

 • Γεώργιος Δουκίδης:Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διευθυντής, Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN)

 • Βασίλης Ζαφείρης:Εντεταλμένος Σύμβουλος, Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων-Ποτών (ΣΕΒΤ)

 • Νίκος Καραγεωργίου:Πρόεδρος, Πρόεδρος, Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ)

 • Μιχάλης Φανδρίδης:Γενικός Γραμματέας, ECR Hellas

 • Λάμπρος Γιαννούχος:Πρόεδρος, Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ)

 • Σπύρος Δεσύλλας:Σύμβουλος Επιχειρήσεων

 • Θάνος Μαύρος:Partner, Advisory Services, Performance Improvement & Supply Chain Operations, Ernst & Young

 • Δημήτρης Α. Μαύρος:Διευθύνων Σύμβουλος, MRB Hellas

 • Λευτέρης Κιοσές:Υπεύθυνος Ερευνών, Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου & Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ)

 • Σταμάτης Ανδριανόπουλος:Executive Consultant, Planning AE

 • Ηλίας Μαμαλάκης:Δημοσιογράφος, Συγγραφέας

 • Στέφανος Κομνηνός:Executive Partner, Exceed Consulting

 • Παναγιώτης Γκεζερλής:CEO, Head of Consulting, Convert Group.